Visie

Soms is het leven net een puzzel. Hoe geef je alles een plek en blijf je in verbinding met jezelf en je omgeving? Uiteindelijk gaat het om de balans van geven en ontvangen. Bij langdurige overbelasting kun je op enig moment leeg zijn en weinig meer te geven hebben.

Herstel-werk wil mensen zichtbaar maken, mensen krachtig maken in wie ze zijn en wat bij ze past. Elk mens is uniek, heeft unieke talenten en een unieke levensgeschiedenis. Meer inzicht in wie je bent, helpt je om in jouw omgeving van betekenis te zijn; om in verbinding met mensen die belangrijk voor je zijn, je doelen te bereiken.

Joke ondersteunt je bij het (her)overwegen van het heden, zodat je - met oog voor de weg hier naartoe - je kunt richten op de toekomst. Dat is de basis om vanuit eigen verantwoordelijkheid keuzes te maken.

Dialoog, uitwisseling en verwondering - in plaats van (ver)oordelen - laten iemand tot zijn bestemming komen. Dit is de visie van waaruit Joke werkt. Met als doel elk mens in zijn veelkleurigheid en eigenheid tot bloei te laten komen.
© Herstel-werk 2015HomeColofonContact