iDNA-scan


Joke Verburg is gecertificeerd iDNA-coach. Op de website iDNA-scan lees en zie je meer over wat de iDNA-scan is.

De iDNA-scan is ontwikkeld om jouw unieke eigenschappen, als ook de unieke combinatie van deze eigenschappen zichtbaar te maken. Des te bewuster je met deze eigenschappen kunt (leren) omgaan, des te meer kom je in je kracht in je relationele netwerk. Het heeft dus effect op je vriendschappen, je partnerrelatie en uiteraard ook op je samenwerkingsrelaties.

Onderzoek naar menselijk gedrag gaat steeds sterker uit van het gegeven dat mensen effectiever worden naarmate zij zichzelf beter kennen. Kennis van jezelf met je specifieke talenten en zicht op de balans van geven en ontvangen, is verrijkend. Deze inzichten zullen je helpen hulpbronnen uit je omgeving aan te spreken en een plaats te vinden waar jij optimaal van betekenis kunt zijn.

Bovendien kun je met deze persoonlijke inzichten beter inspelen op de verwachtingen die een omgeving van jou heeft en de eisen die hij aan je stelt. Dit geldt zowel in privésituaties als op het werk. Met andere woorden: inzicht in je persoonlijkheidsprofiel helpt je om in de juiste omgeving, met de mensen die jij specifiek nodig hebt, je doelen te bereiken.

© Herstel-werk 2015HomeColofonContact