Maak een iDNA-scan


Een iDNA-scan maken kan uitsluitend via een daartoe opgeleide en gecertificeerde iDNA-coach. Joke Verburg is gecertificeerd als iDNA-coach.

Het maken van een iDNA-scan begint bij het invullen van een uitgebreide vragenlijst. Dit kun je doen via de site van de iDNA-scan. De benodigde inloggegevens kun je krijgen via een iDNA-coach.

De door jou ingevulde antwoorden resulteren in een strikt persoonlijk en vertrouwelijk rapport. Hierin word jij zichtbaar: jouw eigen unieke persoonlijkheidsprofiel. Er wordt veel duidelijk van wie jij bent, waar je krachtige kanten en talenten liggen, waar je kansen en uitdagingen liggen. Dit leidt tot inzicht in hoe je daarmee omgaat en kunt (leren) omgaan, temidden van je relationele netwerk.

Het persoonlijke rapport wordt je door je iDNA-coach persoonlijk overhandigd en toegelicht. Op basis van dat toelichtende gesprek heb je de mogelijkheid om thema’s die voor jou relevant zijn in een aantal coachgesprekken verder uit te diepen.


Wil je een iDNA-scan maken? Neem per email contact op met Herstel-werk: joke@herstel-werk.nl. Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bel met Joke Verburg op telefoonnummer: 06 819 10 919.

© Herstel-werk 2015HomeColofonContact