Groepstraining

Naast individuele begeleiding verzorgt Herstel-werk een groepstraining. In deze training komen verschillende thema’s aan bod die een rol spelen bij de beleving van werkdruk en overbelasting. Doel van de training is bewustwording, gericht op persoonlijke afbakening en het nemen van eigen regie. De dynamiek van een groep geeft een extra dimensie aan het nadenken over hoe je in jouw situatie kunt omgaan met werkdruk.

Training ‘Een leerkracht is ook maar een mens’
Je bent leerkracht en je houdt van je vak. Je bent - korter of langer geleden - met passie aan dit vak begonnen. Nu sneeuwt die passie te vaak onder door alle verwachtingen waar je aan moet voldoen. Je bent niet alleen leerkracht, je bent vaak ook partner, moeder of vader, dochter of zoon, zus of broer, vriend of vriendin... Allemaal ballen om in de lucht te houden en dan wil je ook nog plezier in je werk hebben. Je vraagt je af hoe je dit volhoudt.

Als je dit herkent is het tijd om stil te staan, om je bewust te worden van wie jij bent en wat jij wilt. De groepstraining van Herstel-werk kan je daarbij helpen. Wat het oplevert is meer zicht op wie je bent en wat bij je past, meer vertrouwen om bij jezelf te blijven en handvatten om dat in de praktijk te brengen.

Op de pagina opbouw training vind je meer informatie over opbouw, duur en inhoud van de training.

© Herstel-werk 2015HomeColofonContact