Referenties deelnemers training

«12»
"Ik kijk terug op drie fijne middagen, waarin ik eigenlijk verplicht werd naar mijzelf te kijken. Waar ik normaal met zevenmijlslaarzen aan mijn eigen gedachtegang voorbij ga, kwam ik er nu achter dat het best fijn is daar wel eens bij stil te staan. Ik weet nu meer welke kant ik op wil en waar ik naar moet kijken; de eerste kleine stapjes zijn gezet."
Linda

"In de cursus wilde ik graag handvatten krijgen voor het omgaan met alle verschillende rollen die ik heb op het werk en thuis. In de training was er ruimte voor mijn verhaal; de trainers vroegen door. Ik ben mij meer bewust geworden van mijn denkpatronen, waar die vandaan komen en welke invloed ze hebben op mij en mijn handelen. Een valkuil is dingen voor de ander gaan invullen, maar ook het overnemen van iemands eigen verantwoordelijkheid. De cursus heeft mij zeker gebracht wat ik zocht!"
Silvia

"Ik vond het een heel plezierige en fijne cursus! Er wordt naar je gekeken als mens en niet als leerkracht. Ik ben me nu (nog meer) bewust waarom ik iets doe en wat me de meeste energie kost. Het gaf me stof tot nadenken, maar ook voor gesprek over wat en hoe ik kan veranderen. Ik heb tools gekregen om daarmee aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend heb ik mijn collega's verteld dat deze training zeker de moeite waard is!"
Karen

"Ik heb de training heel fijn gevonden. Er was ruimte om in vertrouwen knelpunten met elkaar te bespreken. De handreikingen om nee te zeggen en de RET-methode heb ik als meest waardevol ervaren. Als ik in één woord zou moeten omschrijven wat de training mij heeft gebracht is dat ''rust''. Rust om sommige dingen los te laten, me niet aan te trekken, of de rust en het vertrouwen om er juist iets aan te veranderen."
Kim

"Ik heb de training als waardevol ervaren. Ik vond het fijn om te merken dat anderen dingen hetzelfde beleven als ik. Wat mij erg geholpen heeft is bewustwording. Ik ben mijzelf ervan bewust geworden dat er dingen zijn die belangrijker zijn dan je werk. De RET-methode helpt mij bij het rationaliseren van gebeurtenissen. Dit probeer ik steeds meer in te zetten."
José

«12»
© Herstel-werk 2015HomeColofonContact