Referenties van leerkrachten


«1234»
"Een luisterend oor, iemand die objectief is en je een spiegel voorhoudt. De persoonlijke gesprekken hebben mij goed gedaan."
Leerkracht rooms-katholieke basisschool De Flamingo

"Ik ben blij met de begeleiding en het luisterend oor van Joke. Heb veel gehad aan de suggesties, het meedenken. Voelde me gehoord en begrepen. Compliment voor Joke Verburg en haar professionaliteit."
Leerkracht christelijke basisschool De Wijngaard

"Met Joke praten, die de juiste vragen stelt waardoor ze je aan het denken zet, geeft een heel andere invalshoek. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me op mijn gemak. Ik heb fijne gesprekken met haar gehad en ze heeft mij zéker inzicht gegeven in privé-situaties."
Onderwijsassistent rooms-katholieke basisschool De Flamingo

"Doel van dit traject was om beter zicht te krijgen op manieren om daar te komen waar ik wezen wil. Prettig was Jokes analytische benadering, waarbij de essentie van al mijn ideeën kort werd samengevat. Een perspectief voor de toekomst is in zicht!"
Leerkracht christelijke basisschool De Wijngaard

"Bij de start wist ik niet goed wat ik van de begeleiding door Herstel-werk moest verwachten. Ik heb de gesprekken met Joke zeer gewaardeerd. Ze luistert zonder oordeel en vraagt door naar wat er achter je woorden zit. Zo krijg je zicht op wat je echte motivatie is. Ook is het plezierig dat ze met praktische adviezen komt rondom je proces van herstel en reïntegratie."
Leerkracht rooms-katholieke basisschool De Klippeholm

«1234»
© Herstel-werk 2015HomeColofonContact