Referenties van schoolorganisaties


"Joke Verburg is binnen onze stichting al lang een bekend gezicht. In 2015 is de samenwerking versterkt. De gesprekken ter voorkoming van uitval door ziekte of ter ondersteuning van een spoedig herstel hebben steeds een positieve bijdrage gehad. Medewerkers waarderen de gesprekken met Joke hoog. In een kort tijdbestek (maximaal 3 gesprekken) weet Joke de kern te raken, medewerkers 'in beweging' te zetten en hun zelfoplossend vermogen te versterken."
Hanneke Jansen-Tode, Hoofd HRM St. Meer Primair (Haarlemmermeer)

"De wijze van benaderen van Joke is heel prettig, duidelijk, doelmatig en empathisch. Ik zou iedereen die tegen een grens van zijn/haar kunnen aanloopt, een traject met Joke gunnen. Zij heeft een vermogen om snel en beslist af te gaan op de kern van de achterliggende problematiek(en)."
Frank van Bergen, directeur Basisschool Vredeburg

"Het is heel fijn bij Joke je verhaal te doen; ze neemt de tijd om naar je te luisteren. Zo kun je wat lastig voor je is al meer een plek geven. De gesprekken met Joke brengen je ertoe zelf de regie te nemen. Ze helpt je de weg te vinden die je wilt gaan bewandelen."
Voormalig directeur CBS Tabitha

"In de afgelopen jaren heb ik Joke Verburg mogen leren kennen als een bekwaam, preventief verzuimmedewerker en begeleidster van collega's van mijn school. Zorgvuldig, empathisch en integer heeft ze haar opdrachten behandeld en afgesloten. Ik beveel Joke van harte aan!"
Leon Dijcks, RDO Directeur van CBS de Brandaris te Hoofddorp

© Herstel-werk 2015HomeColofonContact